null

Just nu har vi stängt för säsongen, men öppnar igen under våren 2024.

ALLT FRÅN EGET KÖK OCH RÖKERI

KÖP HEM HAVETS DELIKATESSER

Sillmans Fisk - Färsk Fisk och Skaldjur Direkt från Havet till Din Tallrik

Välkommen till Sillmans Fisk – Din lokala destination för färsk fisk och skaldjur av högsta kvalitet. Hos oss på Sillmans Fisk, en familjeägd affär med en passion för havets skatter, erbjuder vi endast det bästa inom fisk och skaldjur, fångade och förädlade med traditionella metoder och modern expertis.

Fångst och Rökning med Tradition och Kvalitet

Vår stolthet ligger i att vi inte bara säljer fisk – vi fiskar och röker själva våra produkter. Denna process garanterar att du som kund alltid får färsk och välsmakande fisk av högsta kvalitet. Vår egna rökning ger en unik smak som är svår att finna någon annanstans.

Lokal Handel och Gemenskap

Vi tror på vikten av lokalt samarbete och gemenskap. Därför är vi stolta över att vara en del av REKO-ring Sundsvall, en Facebookgrupp som förenar lokala producenter och kunder. Genom detta nätverk kan du enkelt beställa våra delikatesser och få dem levererade till Sundsvall varje torsdag mellan 17.30 och 18.00.

Hitta Våra Produkter Nära Dig

För de som föredrar att handla i butik, finns våra noggrant utvalda och förädlade produkter tillgängliga på välkända lokala ICA-butiker som ICA Esplanad, ICA Bommen, och ICA Nivrena. Där kan du njuta av bekvämligheten att handla våra färska fisk- och skaldjursprodukter tillsammans med dina andra inköp.

Förstklassiga Produkter för Varje Tillfälle

Vare sig det gäller en lyxig middag, en enkel men smakrik vardagsmåltid eller en speciell festlighet, har Sillmans Fisk det du behöver. Vår breda produktportfölj innefattar allt från klassiska fiskar till exotiska skaldjur, alla förberedda med största omsorg och expertis.

Din Lokala Fiskhandel med Globalt Ansvar

På Sillmans Fisk engagerar vi oss inte bara i att erbjuda de bästa produkterna, utan också i att värna om miljön och hållbara fiskepraktiker. Vi är dedikerade till att bevara haven för framtida generationer och ser till att våra fiske- och bearbetningsmetoder är miljövänliga och ansvarsfulla.

Hitta hit

nullSill & Strid AB

Restaurang Lörudden, Salteriet & Sillmans FISK ägs av Sill & Strid AB

nullnull

© Sill & Strid AB -

2024