null

Just nu har vi stängt för säsongen, men öppnar igen under våren 2024.

Hamnkrog

Vår skärgårds destination

Se Vår Meny

Hos oss kan du äta en bit mat och njuta av omgivningen. På Salteriet kan du alltid bara slinka in och ta en macka eller bara en kopp kaffe om du vill. Eller varför inte bo kvar en eller flera nätter? Vi skräddarsyr ditt boende med unika upplevelser och mat. Vi har även bra konferens och festmöjligheter. Salteriet är destinationen som innehåller allt. Ät, njut av havet eller bara strosa längst kusten. Köp en räkmacka, ett glas dryck och bara småprata på vår uteservering. Kom som du är och stanna över om du vill. Vill du ha garanterad plats på våra evenemang så boka i tid!

Salteriet Junibodsand

UPPLEV, NJUT OCH STANNA ÖVER

Passion för havet

Salteriet i Junibodsand - En Framgångsrik Fusion av Natur, Kultur och Gastronomi

En blomstrande destination i hjärtat av Junibodsand – Salteriet, under ledning av de erkända krögarna från Restaurang Lörudden, Kenneth Sillman och Niclas Strid, har nu blivit en av de mest eftertraktade platserna för matälskare och naturturister. Den historiska byggnaden, vars renovering har genomförts med varsam hand, står nu som en symbol för den perfekta balansen mellan tradition och modernitet.

Autentisk Charm Möter Modern Komfort

Salteriet, som en gång var en enkel byggnad, har omvandlats till en toppmodern restaurang utan att förlora sin historiska själ. Med en kapacitet att välkomna större grupper erbjuder restaurangen inte bara utsökta måltider utan även en unik möjlighet att övernatta i en miljö som andas historia och kultur.

En Kulinarisk Resa Genom Lokala Smaker

Restaurangen har blivit känt för sin utsökta meny, som hyllar lokala råvaror och traditionella matlagningsmetoder. Från färskt fångad fisk till hemrökt delikatesser, erbjuder Salteriet en matupplevelse som är både autentisk och innovativ. Varje måltid berättar en historia om regionens rika kulinariska arv.

Mer än Mat - En Helhetsupplevelse

Utöver sin imponerande mat, har Salteriet etablerat sig som en destination för olika naturbaserade aktiviteter. Från fisketurer och vildmarksexpeditioner till avkopplande kvällar på piren, erbjuder platsen en mängd upplevelser som lockar både lokalbefolkningen och turister.

Ett Steg Framåt för Junibodsand

Sedan öppningen har Salteriet bidragit till att öka intresset för Junibodsand som en turistdestination. Med sitt strategiska läge och sin breda repertoar av aktiviteter har restaurangen blivit en central del i utvecklingen av områdets turism och kultur.

En Framtid Fylld med Möjligheter

Salteriet fortsätter att utveckla och utvidga sitt utbud. Med ett öga mot framtiden och ett starkt fokus på hållbarhet, ser Sillman och Strid möjligheter att fortsätta växa och bidra till områdets ekonomiska och kulturella utveckling.

nullnullnull

Några av våra utmärkelser

nullnullnull
nullnull

Observera att menyn kan förändras mot vad som serveras på restaurangen beroende på säsong och tillgången på råvaror.

Boka boende på Salteriet

Boka vår mysiga lägenhet som ligger ovanpå restaurangen och med en vidunderlig utsikt över havet.

Hitta hit

nullSill & Strid AB

Restaurang Lörudden, Salteriet & Sillmans FISK ägs av Sill & Strid AB

nullnull

© Sill & Strid AB -

2024