Lysafton

26:e Augusti

Sista lördagen i Augusti så tänder vi ljusen och dukar upp en fantastisk sensommarmeny. Boka plats i tid och vaka in hösten med oss.

När hösten är i antågande är det dags att njuta av havets frukter. Lysaftonen bjuder på det finaste havet kan erbjuda, tillsammans med alla tillbehör som förhöjer smaken och glädjen.

Boka din plats idag till årets mysigaste matupplevelse med tända ljus och smaker från havets alla hörn.

FÖRRÄTTER
Toast Lörudden (skagenröra, kallrökt lax & löjrom) 179:-
Rökta räkor med aioli 165:-
Rökt sikmousse med romsås på kavringstoast 165:-
Vitlöksbröd 45:-

VARMRÄTTER
Husets fiskgryta med aioli 295:-
Kantarellstekt Abborre, gräddkokta kantareller, potatiskaka, lingon, dill & picklad rödlök 335:-
Grilltallrik med kalv & fläskfile, bearniasesås, tomat & fetaostsallad, chimi churri samt friterad potatis 335:-
GRILLAT PÅ FAT "Grillad sik, pepparrökt lax, räkor på spett & kalvinnanlår, rökta räkor, skagenröra, romsås samt aioli" 750:- (2 pers)
Veggi Burger (vegansk), syrad lök, picklad gurka, sallad, hamburgerdressing, vegansk cheddar & rökig barbequesås 245:-

DESSERT
Kladdkaka med hallon & grädde 135:-
Klappgröt (lingon), blåbärskräm, hallonmaräng & gräddmjölk 135:-
Vispad vitchoklad & punschpannacotta med björnbärssorbet 124:-
Kaffegodis 3 sorter 85:-

KOCKARNAS KLASSIKER 525:-

Toast Lörudden (skagenröra, kallrökt lax & löjrom)
Husets fiskgryta med aioli
Vispad vitchoklad & punschpannacotta med björnbärssorbet

MEDELPADS LANDSKAPSMENY 575:-

Rökt sikmousse med romsås på kavringstoast
Kantarellstekt Abborre, gräddkokta kantareller, potatiskaka, lingon, dill & picklad rödlök
Klappgröt (lingon), blåbärskräm, hallonmaräng & gräddmjölk